2013 рік. Листопад. Євроінтеграція. Молодь вкотре в історії збирається на Майдані, аби відстояти свої права.

21.11.2023 | 14:51
2013 рік. Листопад. Євроінтеграція. Молодь вкотре в історії збирається на Майдані, аби відстояти свої права. Цього разу на вступ до ЄС, а відтак – відхід від радянської пуповини з «братніми народами». Їм вже вдавалося На Граніті та в час Памаранчевої, вдасться й сьогодні, думали вони.
Мирна акція, яка начебто мала на меті донести думку народу до влади, переросла у тримісячну боротьбу за інтереси українців. Боротьбу з травмами, водометами, снайперськими кулями та Небесною Сотнею 💙💛🙏
Сьогодні минає 10-та річниця відтоді, як ми обрали дорогу вперед, а не назад. Минає й 10-та річниця, як ми втратили перших найкращих синів та доньок. Ніхто тоді не знав, що на нас чекає далі.
З проєкції часу бачимо, що Революції Гідности було не уникнути – це той період історії, який загартував нас до наступної боротьби, що очікувала вже в недалекому майбутньому. Це той період, який по правді дав зрозуміти, хто є нашим ворогом.
Боротьба триває! Вклоняємося всім тим, хто тоді, на Майдані, загинув за нашу свободу! Будьмо гідними їхньої жертви та своїх європейських переконань. Борімося, і поборемо! ✊💙💛
зображення день гідності