У рамках міжнародного проєкту “Training to Teaching Online in Wartime and After (U-train)”учасники виконали ряд завдань та представили результати своєї роботи

05.03.2024 | 11:40

У рамках міжнародного проєкту “Training to Teaching Online in Wartime and After (U-train)”, який здійснюється у партнерстві між Факультетом електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету ім. І. Франка (Україна) та Департаментом комп’ютерних та системних наук Стокгольмського університету (Швеція), учасники з України виконали ряд завдань та представили результати своєї роботи.

У четвер, 29 лютого 2024 року, відбулася презентація створених курсів, що відображає спільні зусилля викладачів для підвищення кваліфікації в галузі онлайн-освіти. П’ять модулів програми включали у себе різні аспекти викладання онлайн, починаючи від дизайну курсів і оцінювання до використання новітніх технологій, таких як ChatGPT4 та інших застосувань на основі штучного інтелекту.

За час навчання було розроблено 15 курсів, в яких взяли участь 25 викладачів. Кожен курс був  ретельно опрацьований та удосконалений згідно з отриманими порадами від колег та експертів проєкту U-train.

Наразі учасники проекту представляють свої проекти колегам зі Стокгольмського університету з метою отримання додаткових порад та відгуків. Презентації проектів відбуватимуться кожного четверга, а учасники отримають сертифікати від Львівського національного університету ім. І. Франка (Україна) та Стокгольмського університету (Швеція) за успішне завершення програми.

Приємно відзначити, що дана ініціатива є важливим кроком у підготовці викладачів для сучасної онлайн-освіти та використання передових методів навчання для майбутніх поколінь студентів.