Факультет електроніки та комп’ютерних технологій готується знову прийняти всіх охочих на День відкритих дверей! Цього разу захід відбуватиметься з практичним нахилом 20 квітня 2024 року о 12:00 за адресою вулиця Тарнавського, 107.

22.03.2024 | 09:56
Факультет електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету імені Івана Франка готується знову прийняти всіх охочих на День відкритих дверей! Цього разу захід відбуватиметься з практичним нахилом 20 квітня 2024 року о 12:00 за адресою вулиця Тарнавського, 107.
📅 Дата та час: 20 квітня 2024 року, 12:00
📍 Місце: один з корпусів Факультету електроніки та комп’ютерних технологій за адресою вул. Тарнавського, 107
🌐 Формат проведення: Захід буде відбуватися наживо з онлайн-трансляцією в середовищі МS Teams
Це чудова нагода для старшокласників, абітурієнтів та всіх, хто цікавиться електронікою та комп’ютерними технологіями, відчути унікальну атмосферу навчання в одному з провідних освітніх закладів країни.
Під час заходу відвідувачі матимуть змогу ознайомитися з різноманітними аспектами навчального процесу:
📚 Презентація освітніх програм допоможе краще зрозуміти можливості, які відкриваються для майбутніх студентів.
📈Міні-виступ “Куди рухається світ? або Що далі?” надасть інформацію про актуальні тренди в галузі електроніки та комп’ютерних технологій, виклики та можливості, які стоять перед фахівцями у цьому секторі та в світі загалом.
💻Лабораторні майстер-класи нададуть можливість відвідувачам особисто випробувати свої навички та взаємодіяти зі сучасним обладнанням та програмним забезпеченням.
🪧Також буде представлено стенди-виставки проектів, які створили студенти факультету, де відвідувачі зможуть побачити конкретні досягнення інноваційного дослідження та розробки, що виконані під керівництвом викладачів факультету.
📌 Попередня реєстрація:
Для забезпечення комфортного перебування та отримання додаткової інформації, просимо вас зареєструватися https://forms.gle/GxndNQskfew1dJvQA
Не пропустіть цю можливість доторкнутися до майбутнього вже за кілька тижнів. Приходьте та долучайтесь до нашого натхненного співтовариства, де ми разом творимо майбутнє інновацій!
зображення ДВД 2024 квітень