Досвід курсу “Інновації та підприємництво в ІТ” тепер і в University of Wisconsin-Stout, Wisconsin’s Polytechnic

15.01.2024 | 15:07

Досвід курсу “Інновації та підприємництво в ІТ” тепер і в University of Wisconsin-Stout, Wisconsin’s Polytechnic!

Доцент Катерняк Ігор Богданович, який є викладачем і фахівцем факультету електроніки та комп’ютерних технологій, не лише ділиться своєю експертністю, але й розширює вплив свого курсу в інших країнах. Цього року він приєднався до STEM School of Management – Department of Business як викладач курсу “Entrepreneurship: Small Business Planning” в University of Wisconsin-Stout, Wisconsin’s Polytechnic.

Цей дипломний курс, призначений для випускників магістрів, спрямований на розвиток малого бізнесу та планування підприємництва. Протягом семестру, студенти активно застосовують отримані знання для створення власних компаній та під керівництвом Катерняка І.Б. презентують унікальні бізнес-плани з інноваціями та практичністю.

Дана ініціатива відкриває нові можливості для молодих інноваторів, формуючи їх розуміння підприємництва та надихаючи на створення перспективних підприємницьких проєктів. Курс “Інновації та підприємництво в ІТ” стає каталізатором для студентів, які активно впроваджують свої знання в практику та готові внести свій вклад у світ бізнесу.

Ще влітку 2023 року на сайті University of Wisconsin-Stout з’явилась новина про те, що курс про підприємництво та стартапи з’явиться і у них.

Призначення М. Spaeth на посаду завідувача кафедри бізнесу цієї осені також надало можливість І. Катерняку виступити консультантом і віртуальним запрошеним професором на курсі UW-Stout’s Entrepreneurship Capstone, де команди впроваджують інновації та створюють стартапи.

І. Катерняк поділився зі студентами курсу своєю нещодавно опублікованою книгою “Innovation Spring in Tech Startups” (“Інноваційна весна в технологічних стартапах”). М. Spaeth допомагатиме студентам у написанні дипломних робіт, а І. Катерняк поділиться своїм досвідом, знаннями та поглядами на інновації, підприємництво та уявлення про стартапи.

“Це буде глибока співпраця”, – сказала М. Spaeth . “Розширення співпраці дозволить багатьом студентам І. Катерняка в Україні взаємодіяти з нашими студентами, оскільки ми продовжуємо розбудовувати наше партнерство”.

Уривок зі статті за посиланням.

фото  Хосеп Бласкес Ігор Катерняк / Мері Спает

Професор Хосеп Бласкес з Університету Оберта де Каталонія; професор Мері Спает з UW-Stout; та доцент Ігор Катерняк Львівського національного університету імені Івана Франка / Мері Спает