Зустріч з першокурсниками (підсумки)

22.09.2022 | 11:02
15 вересня 2022 року відбулася зустріч першокурсників з представниками адміністрації факультету, ІТ компаній, студентського самоврядування та порадниками академічних груп.
Для студентів усіх спеціальностей був створений графік зустрічей. Так усіх першокурсників вітали декан факультету електроніки та комп’ютерних технологій Юрій Фургала та заступники декана з навчально-методичної роботи – Андрій Лучечко, з наукової і навчально-виховної роботи – Сергій Вельгош.
Дуже важливими учасниками освітнього процесу, поряд з викладачами та студентами, є майбутні роботодавці, які дуже помітно впливають на формування освітнього середовища та допомагають у модернізації навчальних дисциплін. Та зрештою, у нас були запрошені гості, які з перших вуст донесли інформацію про вклад кожної компанії в розвиток факультету електроніки та комп’ютерних технологій:
  • Ольга Доля – менеджер центру розвитку талантів SoftServe у Львові.
  •  Ігор Костів молодший віце-президент з інжинірінгу – компанія GlobalLogic
  • Мирослава Осередчук Training Manager в компанії Sigma Software
  • Олександра Мокій – керівниця Learning and Development Office ELEKS в University
  • Олег Леськів менеджер освітніх проектів Львівського ІТ кластеру
  • GlobalLogic Анатолій Шупарський Strategic Solution Architect в компанії GlobalLogic
  • директор компанії SiTime Сергій Власенко
  • головний інженер компанії Infineon Technologies AG, доцент кафедри фізичної та біомедичної електроніки, а також, випускник нашого факультету Володимир Бігдай.
  • Leed recruiter з компанії Ni-X Лілія Костишин.
Також перед студентами 153 освітньої програми «Сенсорні та діагностичні електронні системи» та 171 освітньої програми «Електроніка та комп’ютерні системи» виступили з привітаннями завідувач кафедри сенсорної та напівпровідникової електроніки, професор Богдан Павлик та завідувач кафедри фізичної та біомедичної електроніки, професор Олег Бордун.
А пізніше, для всіх першокурсників виступили представники студентського самоврядування Роман Шевчук та Віталій Куцан. На завершення наші першокурсники познайомилися зі своїми порадниками.
Щиро дякуємо нашим гостям та приєднуємося до всіх вітань і бажаємо цікавого та насиченого студентського життя!
Зустріч з першокурсниками 19Зустріч з першокурсниками 9Зустріч з першокурсниками 10
Зустріч з першокурсниками 20 Зустріч з першокурсниками 11 Зустріч з першокурсниками 12 Зустріч з першокурсниками 14
Зустріч з першокурсниками 21
фото Зустріч з першокурсниками 1 Зустріч з першокурсниками 8Зустріч з першокурсниками 2 Зустріч з першокурсниками 4 Зустріч з першокурсниками 6
Зустріч з першокурсниками 13 Зустріч з першокурсниками 15 Зустріч з першокурсниками 5