Знайомство з ІТ спеціальностями – День відкритих дверей на факультеті електроніки та комп’ютерних технологій

20.03.2023 | 17:38

Привіт абітурієнте!

Радо повідомляємо, що Знайомство з ІТ спеціальностями – День відкритих дверей на факультеті електроніки та комп’ютерних технологій відбудеться вже зовсім скоро –  25 березня об 11:00 ранку.

Цього року ми пропонуємо змішаний офлайн-онлайн формат, тож ви можете приєднатися до нас особисто чи віртуально, не виходячи з дому.

Під час основної частини заходу ви матимете можливість дізнатися про наш факультет, включаючи наші освітні програми, дослідницькі проекти та позакласні заходи. У вас також буде можливість поспілкуватися з викладачами та поточними студентами, а також поставити будь-які запитання щодо наших програм. Також ви дізнаєтеся про особливості вступу до вищого навчального закладу у 2023 році.

Після основної частини заходу ми плануємо організувати екскурсію факультетом, щоб ви могли оглянути нашу базу та відчути, як це – бути тут студентом. Незалежно від того, приєднаєтеся ви до нас особисто чи онлайн, ми прагнемо надати вам повний та цікавий досвід, який допоможе вам прийняти обґрунтоване рішення щодо вашого майбутнього навчання.

Тому, якщо вам цікаво навчатися на нашому факультеті та ви хочете дізнатися більше, обов’язково відмічайте в календарі 25 березня об 11:00 та реєструйтеся за посиланням. Чекаємо вас там!

зображення знайомство з ІТ