Запрошуємо долучитися до першого науково-практичного семінару серії про штучний інтелект. Доповідач – доктор технічних наук, професор кафедри системного проектування Богдан Павлишенко.

27.05.2024 | 23:05
Традиційно зустрічаємо літо цікавими подіями.
Тож маємо для вас гарну новину: започатковуємо серію семінарів, тематика яких пов’язана із застосуванням штучного інтелекту, машинним навчанням і нейромережами 👨🏻‍💻! Запрошуємо долучитися до першого науково-практичного семінару серії про штучний інтелект.
В епоху цифрової інформації, коли потік новин та даних є нескінченним, особливо важливо вміти відрізняти правду від маніпуляції. І якраз сучасні технології штучного інтелекту можуть стати потужним інструментом у боротьбі проти дезінформації та пропаганди.
А як саме спрямувати потужні ШІ-інструменти на боротьбу проти інформаційних маніпуляцій — дізнаєтеся на першому науково-практичному семінарі серії про ШІ “Використання технологій штучного інтелекту для виявлення інформаційних маніпуляцій”, яку проведе для вас доктор технічних наук, професор кафедри системного проектування Богдан Павлишенко.
Учасникам цього науково-практичного семінару випаде нагода “під мікроскопом” розібрати приклади російської пропаганди і дізнатися, яким чином можна застосовувати нейромережі та штучний інтелект для боротьби з ними.
🗓 Захід відбудеться 30 травня о 12:00
🏛 Локація: 220 аудиторія Головного корпусу ЛНУ ім. І. Франка
📝 Для участі слід зареєструватися за цим покликанням: https://forms.gle/GpujJANpbpXgKnzK8
Запрошуємо академічну спільноту Львівського Університету та всіх охочих до участі у семінарі щодо боротьби з інформаційними атаками ворога!
зображення науково практичний семінар Павлишенко