Залишився 1 день до Franko IT Day. Говоримо про спікерів.

29.04.2020 | 16:16

Ти шаленієш від робототехніки? Кожного дня досліджуєш глибини інтернету в пошуках чогось цікавого? Чи, можливо, просто полюбляєш відкривати для себе нове?
Це все неважливо, адже пропустити доповідь “Моделювання керованого ROS автоматичного маніпулятора у Gazebo” від Кушніра Олексія просто нереально!

Хочеш релізнути свою програму, але не знаєш з чого почати? Тоді ти повинен не пропустити доповідь «Від сорсів до інсталяції: що потрібно для релізу своєї програми», яку представить Олександр Чмихало.

В рамках-онлайн конференції Franko IT Day виступить людина з величезним досвідом за плечима – Андрій Петльований (Senior Solution Architect at GlobalLogic, Co-Founder ROS Ukraine Robotics Community).
З ним ми поговоримо про:
🔹 побудову роботів з використанням ROS (Robot Operation System);
🔹 виклики, які виникають в процесі;
🔹 налаштування самого процесу розробки;
🔹 застосування знання вбудованих систем під час роботи.

Маєш Linux? Чи рідненьку піратську Вінду? Втім, це не так важливо – лекція “Process. Thread. Synchronization.” буде корисна для всіх і кожного!

Якщо ти ледве або й зовсім не відрізняєш процес від потоку, але хочеш стати advanced (не лише на словах) user’ом, непогано було б поближче познайомитись з тим, з ким ти проводиш кожнісінький день свого життя (так-так, зі своєю ОС), правда ж? І в цьому тобі допоможе наймолодша з наших спікерів, в компетентності та потенціалі якої ми точно не маємо сумнівів – Ольга Кулик з Global Logic.

Як відомо, цьогорічний весняний Franko IT Day пройде у онлайн режимі. Проте, як завжди, щоб отримати можливість відвідати Zoom конференцію, потрібно заповнити формочку реєстрації за посиланням .

 

А якщо хочеш більше деталей, то завітай на нашу сторінку у ФБ Факультет електроніки та комп’ютерних технологій ЛНУ імені Івана Франка 

Або на сторінку події, також у ФБ Franko It Day Spring 2020 (Online).

Також є наш Telegram канал. Та Instagram сторінка.

Переходь за посиланнями! Будь в курсі всіх подій)