ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ТА ВІДЗНАК ЛАУРЕАТАМ ПРЕМІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ МОЛОДИМ ВЧЕНИМ

17.11.2022 | 15:29
ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ТА ВІДЗНАК ЛАУРЕАТАМ ПРЕМІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ МОЛОДИМ ВЧЕНИМ
10 листопада відбулось урочисте вручення дипломів та відзнак лауреатам Премії Верховної Ради України молодим вченим за 2020 рік.
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук акцентував на символізмі того, що вручення відбувається у Всесвітній день науки в ім’я миру та розвитку, який відзначається щорічно 10 листопада.
«Верховна Рада України завжди приділяла велику увагу питанню науки і багато вже для цього зроблено. Ваш шлях — важливий для України, за нього варто боротися, за нього варто віддавати кращі роки свого життя. У кожного свій фронт боротьби і ваш — науковий. Мені приємно, що ви не зупиняєтеся, тому що молода українська наука сьогодні — це те, що будуватиме майбутнє нашої держави завтра», — наголосив Руслан Стефанчук.
НАГОРОДЖЕНІ ДИПЛОМАМИ ТА ВІДЗНАКАМИ ПРЕМІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ МОЛОДИМ ВЧЕНИМ, зокрема, викладач та екс-викладач кафедри фізичної та біомедичної електроніки Факультету електроніки та комп’ютерних технологій доц. Бігун Роман Іванович та Гаврилюх Василь Миронович.
👇 Довідка
На здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2020 рік було висунуто 118 робіт претендентів. Конкурс був найбільшим за всі роки отримання цієї нагороди і склав майже чотири роботи на одну Премію. Переможцями конкурсу стали 30 робіт 67 науковців. Серед переможців — 13 докторів наук, 43 кандидати наук та 11 молодих учених без наукового ступеня.
Фото ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ТА ВІДЗНАК ЛАУРЕАТАМ ПРЕМІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ МОЛОДИМ ВЧЕНИМ 1 Фото ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ТА ВІДЗНАК ЛАУРЕАТАМ ПРЕМІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ МОЛОДИМ ВЧЕНИМ 2 Фото ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ТА ВІДЗНАК ЛАУРЕАТАМ ПРЕМІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ МОЛОДИМ ВЧЕНИМ 3 Фото ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ТА ВІДЗНАК ЛАУРЕАТАМ ПРЕМІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ МОЛОДИМ ВЧЕНИМ 4 Фото ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ТА ВІДЗНАК ЛАУРЕАТАМ ПРЕМІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ МОЛОДИМ ВЧЕНИМ 5 Фото ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ТА ВІДЗНАК ЛАУРЕАТАМ ПРЕМІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ МОЛОДИМ ВЧЕНИМ 6