Відійшов у вічність інженер Сімків Богдан Олексійович

31.12.2023 | 11:18

фото Сімків 2023(02.06.1941 р. – 31.12.2023 р.)

З глибоким жалем сповіщаємо, що відійшов у кращий світ інженер кафедри радіофізики та комп’ютерних технологій Богдан Олексійович Сімків.

Богдан Олексійович народився у 1941 році, а у 1962 році закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка, з яким пов’язав свою подальшу професійну і творчу діяльність. З 70-х років був науковим співробітником на кафедрі фізики напівпровідників, а з 2011 перейшов працювати на кафедру радіофізики та комп’ютерних технологій. Як автор понад 60 наукових праць та низки авторських свідоцтв, Богдан Олексійович зробив вагомий внесок у розвиток фізичного факультету і факультету електроніки та комп’ютерних технологій. Професійність, порядність, мудрість, доброта і оптимізм – ці риси Богдана Олексійовича були прикладом для наслідування.

Попри те, що Богдан Олексійович був висококваліфікованим спеціалістом, його справжньою пристрастю був спів. Староста капели «Прометей», хорист з неперевершеним голосом – ми вже не почуємо коляд у його виконанні, але ми завжди будемо з теплом згадувати виступи та спілкування в колективі.

Вічна пам’ять!