Відійшов у вічність доцент Флюнт Орест Євгенович

27.12.2023 | 20:17

 

фото Флюнт чб

З глибоким сумом повідомляємо про смерть на 56 році життя, доцента кафедри радіоелектронних і комп’ютерних  систем факультету електроніки та комп’ютерних технологій, Флюнта Ореста Євгеновича. Висловлюємо щире співчуття рідним і близьким. Світла пам’ять про Ореста Євгеновичаназавжди залишиться в наших серцях.

(1968 – 2023)

Флюнт Орест Євгенович (м. Борислав Львівської області) – радіофізик, кандидат фіз.-мат. наук, доцент кафедри радіоелектронних і комп’ютерних систем (тема дисертації “Низькочастотна діелектрична поляризація кристалів селенідів індію та галію”, 2012). Закінчив фізичний факультет Львівського державного університету імені Івана Франка за спеціальністю радіофізика і електроніка. Навчався в аспірантурі кафедри фізики напівпровідників, де пізніше працював на посаді наукового співробітника, старшого наукового співробітника, з 2002 року асистента кафедри фізики напівпровідників. З 2015 року доцент кафедри радіоелектронних і комп’ютерних систем.

Наукові інтереси: низькочастотна діелектрична спектроскопія напівпровідників, модульована за інтенсивністю світлового потоку фотопровідність напівпровідників, універсальний степеневий закон релаксації, кінетика процесів у твердих тілах у частотному і часовому просторах, високоточні обчислення.

 

Панахида за померлим відбудеться 28 грудня о 18.00 у церкві Успіння Пресвятої Святої Богородиці, у м.Дрогобич, вул. В.Великого.
Похорон – 29 грудня о 12.00 з цієї ж церкви.