Вчена рада Університету затвердила Правила прийому в 2023 році

13.07.2023 | 12:12
Вчена рада затвердила Правила прийому до Університету в 2023 році

10 липня 2023 року відбулося засідання Вченої ради Львівського національного університету імені Івана Франка. Засідання провели у змішаному форматі, зокрема, й за допомогою центру для командної роботи Microsoft Teams. Головував на засіданні Ректор Університету, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Мельник.

Розпочинаючи засідання, члени Вченої ради хвилиною мовчання вшанували пам’ять народного артиста України, актора театру та кіно Юрія Брилинського, який відійшов у Вічність вчора, 9 липня.

Надалі згідно з порядком денним члени Вченої ради прийняли рішення щодо затвердження Правил прийому до Львівського національного університету імені Івана Франка в 2023 році у новій редакції. Окрім того, Вчена рада затвердила Правила прийому до ВСП «Педагогічний фаховий коледж Львівського національного університету імені Івана Франка» у 2023 році. Обидва питання колегам представив перший проректор Університету Андрій Гукалюк.

На завершення засідання Володимир Петрович поінформував колег, що з 19 липня 2023 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка запроваджується електронний документообіг. Відповідний наказ Ректор підписав сьогодні, 10 липня.