В межах курсу дисципліни вільного вибору “Стартап: від ідеї до злету”, відбулась консультація з викладачами University of Wisconsin-Stout

03.05.2023 | 14:57

Вчора в межах курсу дисципліни вільного вибору “Стартап: від ідеї до злету”, відбулась консультація з  викладачами  University of  Wisconsin-Stout щодо стартап проектів. Зустріч була організована з метою обговорення ключових аспектів запуску успішного стартапу.

В рамках зустрічі, учасники обговорили різні аспекти створення та розвитку стартапів, такі як вибір ідеї, формування команди, пошук інвесторів та багато іншого. Іноземні викладачі Mary Spaeth та Thomas Karlsson поділилися своїм досвідом у створенні успішних стартапів та надали корисні поради для учасників консультації.

Учасники консультації висловили своє задоволення від зустрічі та наголосили на тому, що отримана інформація допоможе їм більш успішно реалізувати свої стартап проекти в майбутньому. Крім того, вони висловили свою вдячність організаторам курсу за можливість поспілкуватися з такими досвідченими викладачами та отримати цінні поради для своїх проектів.

фото стартап консультація 4 фото стартап консультація 3 фото стартап консультація 2 фото стартап консультація 1