У Львівському університеті відбулася зустріч-консультація щодо особливих умов вступу

16.07.2022 | 12:28

13 липня 2022 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася зустріч-консультація для військових та членів їхніх сімей щодо пільг при вступі у заклади вищої освіти. У заході взяли участь представники адміністрації Університету, Приймальної комісії та студентських організацій.

Зустріч відкрив голова Первинної профспілкової організації студентів Микола Спересенко, зазначивши, що організаторами та ініціаторами заходу стали Центр соціального розвитку та громадських ініціатив Львівського національного університету імені Івана Франка, Первинна профспілкова організація студентів, Офіс підтримки родин військовослужбовців при Львівській обласній військовій адміністрації та Відділ Міністерства у справах ветеранів України у Львівській області.

«Сьогодні завдяки такій зустрічі-консультації усі присутні, які – сподіваємось – є нашими майбутніми студентами, матимуть змогу ознайомитись із правилами цьогорічного вступу. У Львівському університеті діють єдині правила щодо зарахування абітурієнтів, однак, зважаючи на ситуацію в країні, сьогодні є окремі категорії осіб, вступ для яких здійснюється на підставі пільг. Тож під час консультації Ви отримаєте відповіді на усі питання, які стосуватимуться вступу до Львівського університету за особливими умовами, адже Ви маєте такі права і можете ними скористатися у Львівському університеті», – зазначив перший проректор Університету імені Андрій Гукалюк.

Андрій Федорович також коротко розповів присутнім про Львівський університет, акцентуючи на широкому спектрі освітніх послуг, особливостях освітнього процесу та належному обсязі щорічного державного замовлення.

 

Всі деталі та фото за посиланням.