У Львівському національному університеті ім. Івана Франка відкривається ІТ-лабораторія з Data Science & Machine Learning

11.02.2019 | 16:27

15 лютого о 12:00 у корпусі по вул. Драгоманова, 50, відбудеться відкриття ІТ-лабораторії «Infopulse Data Science & Machine Learning Lab» за сприяння компанії Infopulse і Львівського ІТ Кластеру. Лабораторію відкриватимуть для навчання та проведення досліджень за освітньою програмою Data Science & Intelligent Systems кафедри системного проектування факультету електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Відкриття таких лабораторій при університетах – сучасна світова практика ІТ-компаній, що дає можливість студентам отримати безцінний досвід. «Infopulse Data Science & Machine Learning Lab» має 15 робочих станцій і сучасний сервер для проведення обчислень. Тут студенти зможуть працювати над власними проектами, для них проводитимуться лекції та майстер-класи із залученням ІТ-експертів.

Під час відкриття учасники матимуть нагоду ознайомитися з лабораторією, поспілкуватися з експертами, а також прослухати майстер-класи з Data Science та англійської мови для ІТ-спеціалістів і взяти участь у розіграші призів.

Захід відвідають заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, ректор ЛНУ ім. Івана Франка Володимир Мельник, віце-президент із розвитку бізнесу компанії Infopulse Любомир Бойчук, HR-директор компанії Infopulse Любов Юденко, CEO Львівського IT Кластеру Степан Веселовський.

Довідка:

Infopulse –одна з найбільших ІТ-компаній України, що входить до складу скандинавської групи EVRY та є надійним постачальником сервісів для всього життєвого циклу ІТ-систем та послуг із підтримки телеком-інфраструктури. Компанія заснована у 1991 році, має представництва в десяти країнах Східної та Західної Європи, 7 офісів в Україні  (Київ, Харків, Одеса, Львів, Вінниця, Житомир, Чернігів) та налічує 1900+ висококваліфікованих IT-спеціалістів. Наприкінці 2018 року Infopulse було визнано найкращим ІТ-роботодавцем у категорії великих компаній (1500+) за версією порталу DOU.UA.

Львівський ІТ Кластер – перша в Україні IT-спільнота, яка об’єднує 15 000 IT-спеціалістів та більше 80 IT-компаній у Львові. Окрім інфраструктурних та івент-проектів, організація успішно модернізує освіту у львівських університетах, займається промоцією міста в професійному середовищі та на глобальному рівні. На рахунку Львівського ІТ Кластеру – 9 інноваційних бакалаврських програм у трьох львівських університетах та 2 сучасні лабораторії, відкриті у співпраці з ІТ-компаніями Львова.

Data Science & Intelligent Systems – інноваційна програма факультету електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету імені Івана Франка, що включає чотири напрями: штучний інтелект, аналітика даних, інтернет речей, розумні рішення та системи. Деталі – http://itlnu.lviv.ua/