Тестування з англійської мови для розподілу на мовні групи відповідно до рівня володіння мовою для 1 курсу ОС Бакалавр

15.09.2022 | 14:14

До уваги студентів-першокурсників!

Тестування з англійської мови для розподілу на мовні групи відповідно до рівня володіння мовою (В2, В1)  відбудеться в онлайн режимі 19 вересня о 15:00 год. Тест буде доступний на сайті факультету. Тест міститиме 50 запитань, до кожного з яких пропонується 3 варіанти відповіді, із яких лише один є правильним. За кожну вірну відповідь можна отримати 2 бали. На початку тестування просимо коректно зазначити своє прізвище та ім’я, групу (наприклад, Петренко Іван, ФЕІ-12).

Сподіваємося на Вашу сумлінність, доброчесність та самостійність під час виконання завдань, оскільки навчання в даних мовних групах відбуватиметься протягом 2 років без можливості переходу студента у сильнішу чи слабшу групу.

Студенти, котрі бажають вивчати німецьку мову замість англійської, повинні написати електронного листа доц. Шандрі Наталії Андріївні на адресу nataliya.shandra@lnu.edu.ua.

Списки студентів, поділених на групи відповідно до рівня знань з англійської мови, з прізвищами викладачів та аудиторіями будуть опубліковані на сайті факультету електроніки та комп’ютерних технологій.

Проходження тестування всіма студентами є обов’язковим!