Студент нашого Факультету став одним з переможців Конкурсу – 2022/23 Стипендіальної програми «Завтра.UA»

17.06.2023 | 00:07

У змаганні Конкурсу – 2022/23 Стипендіальної програми «Завтра.UA», якому долучилося 312 студентів з 88 українських вишів, Андрій Цемко заявив своє право на перемогу! За результатами трьох турів, в яких взяли участь 299 конкурсантів, Андрій став одним із 54 студентів, які заслужено виграли цей надзвичайний конкурс.

Але це ще не все! Андрій не тільки здобув перемогу, але і зробив це як єдиний представник нашого Факультету електроніки та комп’ютерних технологій, а навіть нашого Університету в цілому! Це по-справжньому захоплююче досягнення, яке підкреслює високий рівень підготовки студентів нашого факультету.

Завдяки своїм талантам та неймовірній працездатності, Андрій Цемко тепер отримуватиме заслужену стипендію. Його успіх є великим джерелом натхнення для всіх студентів факультету та свідчить про безмежні можливості, які відкриваються перед молодими талантами нашого університетського співтовариства.

Вітаємо Андрія з вражаючим досягненням та бажаємо йому подальших успіхів у майбутньому! Нехай його приклад надихає інших студентів досягати високих цілей та розкривати свій потенціал на повну силу.