Спільна освітня програма з компʼютерних наук з нашим надійним партнером, ІТ-компанією SoftServe – у розпалі 🔥

04.10.2023 | 17:34

Спільна освітня програма з компʼютерних наук з нашим надійним партнером, ІТ-компанією SoftServe – у розпалі 🔥

Минулого тижня у рамках співпраці студенти відвідали офіс компанії де вони змогли ознайомитись детальніше зі своїм власним шляхом у програмі з елементами дуальної освіти, побачили на власні очі як живуть айтівці та поспілкувались зі студентами, що вже працюють в SoftServe за дуальною освітою від яких дізнались усі секрети та лайфхаки.

Також у цьому семестрі на студентів-першокурсників чекає безліч зустрічей на яких вони дізнаються більше про ІТ-компанії, потреби ринку, карʼєрний розвиток тощо.

Навчаючись на спільній освітній програмі з елементами дуального навчання, у студентів факультету електроніки та компʼютерних технологій є можливість не тільки опанувати технології, але й стати всебічно розвинутими професіоналами, сильним командними гравцями з прокачаними лідерськими навичками, і вмінням ефективно взаємодіяти з іншими.

Нагадаємо, SoftServe – це 30 років досвіду, понад 10 тисяч працівників у 12 країнах світу, які постійно навчаються та розвиваються, і працюють над цікавими проєктами для таких світових гігантів як Panasonic, Cisco, Logitech, nVidia та ін.

Вболіваємо за розвиток наших студентів і бажаємо цікавого навчального року.

фото софтсерв 1 фото софтсерв 2 фото софтсерв 3 фото софтсерв 4 фото софтсерв 5