Спікери Franko IT Day 2021 Spring Edition, частина 2

11.04.2021 | 19:24

Цього року ІТ-конференція Franko IT Day Spring Edition буде проводитися впродовж двох днів, 14 та 15 квітня. 14 квітня об 11:00 відбудеться урочиста церемонія відкриття, після чого свої доповіді та воркшопи проведуть шість запрошених спікерів. 15 квітня гості заходу почують п’ятьох спікерів, після чого відбудеться приурочений до заходу розіграш призів та урочиста церемонія закриття заходу.

Вікторія Цицак, Salesforce Practice Leader в SoftServe

У своїй доповіді “Три причини робити кар’єру в Salesforce у SoftServe” Вікторія Цицак розкаже, що таке екосистема Salesforce, чому робота з Salesforce дає знання та навички фул стек програмування та що потрібно зробити, щоб почати свою кар’єру в сфері розробки програмного забезпечення в командні Salesforce у SoftServe.

Юрій Кісільчук, Product Manager в Freelancehunt, Coalition

Доповідь Юрія Кісільчука “Product Manager: хто це і навіщо?” допоможе вам дізнатися роль Product Manager’а в команді, історію та перспективи даного напрямку, а також все, що необхідно знати для побудови кар’єри в ньому.

Олександр Басалкевич, Senior Software Engineer в GlobalLogic

Не радимо оминати доповідь “Сomputational complexity of the algorithm: when time fades away” Басалкевича Олександра тим, хто завжди цікавився темою обчислювальної складності алгоритмів, та сам ніколи не знаходив часу на те, щоб ґрунтовно з нею ознайомитися.

Віталій Парубочий, Senior Software Engineer в Vakoms

В ході доповіді “Cross-platform programming: індивідуальність проти уніфікованості” Віталія Парубочого ви дізнаєтеся більше про кросплатформну розробку та технології, що для цього використовуються, та отримаєте можливість по-новому подивитися на питання залежності програми від платформи.

Анна Лозова, психолог, тренер soft skills, ментор особистої та проектної ефективності

Доповідь Анни Лозової “Soft skills як інструмент у боротьбі з прокрастинацією” розкаже вам про таку актуальну річ, як важливість роботи над власними soft skills та про те, як перетворити їх на зброю у боротьбі з лінню та прокрастинацією.