Спікери Franko IT Day 2021 Spring Edition, частина 1

08.04.2021 | 10:08

Цього року ІТ-конференція Franko IT Day Spring Edition буде проводитися впродовж двох днів, 14 та 15 квітня. 14 квітня об 11:00 відбудеться урочиста церемонія відкриття, після чого свої доповіді та воркшопи проведуть шість запрошених спікерів. 15 квітня гості заходу почують п’ятьох спікерів, після чого відбудеться приурочений до заходу розіграш призів та урочиста церемонія закриття заходу.

Володимир Бігдай, Principal Engineer в Infineon Technologies

Доповідь “Low-cost and Disposable Sensors” Володимира Бігдая дасть вам можливість дізнатися про сенсори для вимірювання складу рідини, плюси та мінуси використання акустичних датчиків та всі інші випадки використання одноразових датчиків в сучасному світі технологій.

Олександр Терлецький, Senior Full-Stack Developer в Genesis

У своїй доповіді “Як розробнику почати свій кар’єрний шлях?” Олександр Терлецький поділиться з нами тим, як отримати свій перший досвід в IT, як пройти свою першу співбесіду та як рости і розвиватись у вибраному тобою напрямку, не зупиняючись на досягнутому.

Іван Бакун, Senior Salesforce Developer в Noltic

Доповідь Івана Бакуна “Salesforce vs Java and .NET” розкриє вам секрети про відмінності між напрямками Salesforce та веб-розробки і покаже, чому саме Salesforce — це те, що може зацікавити кожного програміста.

Ганна Каплун, Principal Test Engineering Lead в Intellias

Доповідь “Особливості тестування Embedded-систем” Ганни Каплун буде корисною для всіх, хто цікавиться тестуванням і хоче дізнатись, що таке Embedded та чому тестування подібних систем кардинально відрізняється від тестування інших платформ.

В’ячеслав Шевчук, Software Project Lead Engineer в Dialog Semiconductor

У доповіді “Фантастичні баги та як їх шукати” В’ячеслав Шевчук розкаже про те, як знайти проблеми та “вузькі місця” у власному коді, не витрачаючи на це тижні та навіть місяці.

Богдан Ярушевський, Software Architect, та Андрій Петльований, Lead Specialist в GlobalLogic

Богдан Ярушевський та Андрій Петльований у своїй доповіді “Як зробити прошивку для робота” поділяться з вами історією побудови прошивки для робота в GL Roboclub та розкажуть, які інструменти використовувати для спрощення написання і супроводу коду, як з’єднати робота із ROS інфраструктурою та як відлагоджувати взаємодію з бортовим комп’ютером робота.