Розпочала роботу XI Міжнародна науково-практична конференція «Електроніка та інформаційні технології»

16.09.2019 | 16:11

16 вересня 2019 року в Актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка розпочала роботу XI Міжнародна науково-практична конференція «Електроніка та інформаційні технології» (ELIT-2019). Серед учасників конференції – близько 70 фахівців з України, Пакистану, Угорщини, Польщі та Білорусі, які обговорюють актуальні питання інтернету речей, систем штучного інтелекту, наук про дані, машинного навчання, великих даних, вбудованих систем, а також моделювання явищ та систем.

Під час урочистого відкриття заходу з вітальним словом до присутніх звернувся проректор Львівського університету з науково-педагогічної роботи та інформатизації Віталій Кухарський. Він висловив вдячність учасникам конференції за їхню наукову роботу та наголосив на важливості співпраці українських та іноземних фахівців для розвитку європейської ІТ-сфери.

На пленарному засіданні прозвучали доповіді, що стосувалися актуальних питань у сфері новітніх технологій, зокрема йшлося про моделювання прогнозування цін на біткоїни, особливості застосування передових технологій в автономних системах тощо.

Цьогоріч учасники конференції працюватимуть за двома головними тематичними напрямками – «Інформаційні технології» та «Комп’ютерна електроніка».

Матеріал прес-центру Львівського НУ ім. І. Франка