Програма спільного онлайн-міжнародного навчання об’єднує викладачів, студентів з різних країн

22.08.2023 | 12:56

Навесні 2022 року, під час вторгнення російських військ, двоє друзів намагалися пояснити 100 студентам університету в Україні, як відновити економіку своєї країни.

Доцент Мері Спейт, UW-Stout , презентувала віртуальну тему про підприємництво на заняттях професора Ігоря Катерняка « Інноваційна весна України» у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Їх студенти презентували один одному бізнес-презентації віртуально, обговорювали та ділилися відгуками.

Зараз, за ​​останні 18 місяців, поки в Україні триває війна, їхня дружба зміцнилася. І те, що проф. Ігор Катерняк вважав окремим курсом, заснованим на сподіваннях, що напади на його країну будуть короткочасними, перетворилося на програму спільного онлайн-міжнародного навчання , або COМН, концепцію, яку спочатку запровадив SUNY COIL Center у США. початок 2000-х.

Професори Жозеп Бласкес, Мері Спает та Ігор Катерняк
Професор Хосеп Бласкес з Університету Оберта де Каталонія; професор Мері Спает з UW-Stout; та професор Ігор Катерняк Львівського національного університету імені Івана Франка / (фото Мері Спает)Більше інформації за посиланням.

Матеріал взято зі статті UW-Stout.