Про знайомство першокурсників з факультетом електроніки та комп’ютерних технологій

17.09.2020 | 19:32

13 вересня 2020 року відбулося довгоочікуване знайомство першокурсників з Факультетом електроніки та комп’ютерних технологій, а зокрема керівництвом, порадниками та одногрупниками.

Першим привітав студентів декан нашого факультету, доцент кафедри оптоелектроніки та інформаційних технологій Юрій Михайлович Фургала. Він наголосив, що хоч наші спеціальності є відносно новими, проте ми йдемо в ногу з часом. І ті, хто закінчать навчання, обов’язково зможуть використати набуті знання у майбутній професії.

Також привітати їх з початком навчання завітали гості з різних компаній, що співпрацюють з факультетом електроніки та комп’ютерних технологій. Тож, студенти мали можливість зрозуміти, що вже фактично з перших днів навчання вони будуть працювати з майбутніми роботодавцями.

Представники студентського самоврядування Дмитро та Юрій розповіли студентам про організацію творчих, розважальних та спортивних заходів, роботу студентської ради і профбюро.

Після усіх привітань та побажань, почутих цікавих історій, першокурсники мали можливість краще поспілкуватися зі своїми порадники та поставити їм всі питання, які їх цікавили.
Приєднуємося до сказаних привітань! Нехай ваше студентське життя буде насичене цікавими подіями, плідним навчанням та спілкуванням з хорошими людьми!