Про святковий семінар присвячений 20-річчю Факультету електроніки та комп’ютерних технологій

16.03.2023 | 13:35

Минулого тижня наш Факультет електроніки та комп’ютерних технологій святкував своє 20-річчя. Було організовано багато подій, однією з них була зустріч-розмова, під час якої ми обговорювали наше минуле та сьогодення.

Важливо згадати, що ми також відзначили 20-річчя кафедр Сенсорної та напівпровідникової електроніки та Фізичної та біомедичної електроніки. Зустріч була відкритою для всіх, хто мав бажання приєднатися до нас.

Одним з найцікавіших моментів заходу була виставка постатей з портретів в 1 аудиторії, де були представлені портрети наших колег та викладачів, які доклали багато зусиль для розвитку нашого факультету. Це було дуже цікаво та навіть емоційно, адже ми згадували про тих, хто вже пішов з нашого життя, але залишив глибокий слід в історії нашого факультету.

Ця зустріч-розмова дала нам можливість поглянути на наше минуле та оцінити досягнення, яких ми досягли за останні 20 років, а також обговорити плани та перспективи на майбутнє. Ми дуже вдячні всім, хто прийшов та взяв участь в цьому заході. Ми впевнені, що наш факультет буде продовжувати розвиватися та досягати нових висот у науці та технологіях.

фото Святковий семінар 1 фото Святковий семінар 2 фото Святковий семінар 3 фото Святковий семінар 4 фото Святковий семінар 5 фото Святковий семінар 6 фото Святковий семінар 7 фото Святковий семінар 8 фото Святковий семінар 9 фото Святковий семінар 10 фото Святковий семінар 11 фото Святковий семінар 12 фото Святковий семінар 13 фото Святковий семінар 14 фото Святковий семінар 15 фото Святковий семінар 16 фото Святковий семінар 17 фото Святковий семінар 18 фото Святковий семінар 19