Оголошено конкурс на зайняття вакантних посад в Національному антикорупційному бюро України

18.04.2024 | 14:17

Розпорядженням Директора Національного антикорупційного бюро України від 16 квітня 2024 року № 53-Р оголошено конкурс на зайняття вакантних посад в Національному антикорупційному бюро України (далі – Національне бюро).

№ з/п Назва структурного підрозділу та посади Профіль посади
1. Заступник Керівника Підрозділу детективів цифрової криміналістичної лабораторії Заступник Керівника Підрозділу детективів цифрової криміналістичної лабораторії
2. Детектив Національного бюро Підрозділу детективів цифрової криміналістичної лабораторії (3 посади) Детектив Національного бюро Підрозділу детективів цифрової криміналістичної лабораторії (3 посади)

Порядок проведення відкритого конкурсу для призначення на посади у Національному антикорупційному бюро України визначено наказом Директора Національного бюро від 31 травня 2017 року № 123-О (зі змінами).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи, визначені Порядком проведення відкритого конкурсу для призначення на посади у Національному бюро.

Електронна заява для участі у конкурсі, підписана з використанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП), скановані копії необхідних документів подаються безпосередньо через електронну форму («Подати документи»), яка доступна за посиланням на сайті Національного бюро у рубриці «Перелік вакансій» https://nabu.gov.ua/robota-v-nabu/perelik-vakansiy/ протягом 10 календарних днів з дня оприлюднення цього оголошення на офіційному веб-сайті Національного бюро (www.nabu.gov.ua).

Всі деталі за посиланням.