Науковець Факультету електроніки та комп’ютерних технологій удостоєний Премії Верховної Ради України для молодих учених

28.12.2022 | 15:50

Молоді вчені Факультету електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету імені Івана Франка продовжують демонструвати вагомі результати наукових досліджень й отримувати найвище державне визнання. Вслід за нещодавнім присудженням Премії Президента України для молодих вчених, Постанову «Про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2021 рік» опублікувала Верховна Рада України. Згідно із документом високого визнання удостоєні чотири наукові роботи молодих вчених Львівського університету, до розробки яких залучені п’ятеро дослідників – представників біологічного, фізичного, хімічного факультетів і факультету електроніки та комп’ютерних технологій.

Так, Премію Верховної Ради України присудили за роботу «Мультифункціональні склуваті середовища з рідкісноземельними активаторами для сучасної ІЧ фотоніки» старшому науковому співробітнику кафедри сенсорної та напівпровідникової електроніки факультету електроніки та комп’ютерних технології Ярославові Шпотюку.

Щиро вітаємо вчених Львівського університету з високим визнанням їхньої наукової діяльності і бажаємо нових звершень на благо науки, освіти та Української Держави!