На факультеті електроніки та комп’ютерних технологій відбулась 2023 IEEE 13th International Conference on Electronics and Information Technologies (ELIT)

28.09.2023 | 19:19

З захопленням повідомляємо, що відбулася надзвичайно успішна 13-та Міжнародна конференція з електроніки та інформаційних технологій (ELIT), організована на Факультеті електроніки та комп’ютерних технологій за підтримки ІЕЕЕ! Ця неймовірна подія тривала протягом трьох днів та відбулася в онлайн-форматі, зібравши учасників з різних країн світу.

Конференцію урочисто відкрив проректор з науково-педагогічної роботи та інформатизації ЛНУ ім. Івана Франка Віталій Кухарський. Він наголосив на важливості цієї події для подальшого розвитку сучасних технологій та спільного обміну знаннями в цій динамічній галузі, а також побажав всім продуктивних дискусій, неймовірних відкриттів та незабутніх спогадів від цієї конференції.

Конференція ELIT-2023 стала місцем зустрічі для вчених, дослідників та фахівців з усього світу, які поділилися своїми дослідженнями та інноваційними ідеями в областях обчислювального інтелекту, електроніки, інформаційної безпеки, технологій Інтернету речей та багатьох інших. Також вона стала важливою платформою для обміну знаннями та розробок і продовжує сприяти подальшому розвитку галузі.

Ми вітаємо всіх учасників і спікерів за їхній внесок у цей захоплюючий науковий захід та залишаємося очікувати наступних інноваційних розвитків у сфері електроніки та інформаційних технологій.

 

Дякуємо Центру маркетингу та розвитку Львівського національного університету ім. І. Франка за розробку матеріалів для конференції.

фото ЕЛІТ 2023 1 фото ЕЛІТ 2023 2 фото ЕЛІТ 2023 3 фото ЕЛІТ 2023 4 фото ЕЛІТ 2023 5 фото ЕЛІТ 2023 6