На факультеті електроніки та комп’ютерних технологій Львівського Університету стартувала студентська ініціатива «UniWeek»

26.04.2023 | 16:18

24 квітня 2023 року з ініціативи Студентського уряду Університету та за сприяння Управління освіти департаменту розвитку Львівської міської ради у Львівському університеті стартувала профорієнтаційна ініціатива «UniWeek». До проєкту долучилися близько 300 одинадцятикласників Львівщини.

Перша зустріч з майбутніми абітурієнтами відбулася  в Актовій залі Університету. З презентацією про Львівський національний університет імені Івана Франка перед учнями виступила голова Студентського уряду Університету Анжеліка Кульчицька. Студентська лідерка окреслила основні аспекти діяльності студентських організацій, а також розповіла про ключові молодіжні проєкти, які реалізовують в Університеті. Надалі ж учні отримали від своїх старших колег символічні студентські квитки, які стануть чудовою пам’яткою про незабутній тиждень у Львівському університеті.

А вже 25 квітня 2023 року майбутні абітурієнти розпочали свій навчальний тиждень на нашому Факультеті.

«UniWeek» – профорієнтаційний просвітницький проєкт, у рамках якого учні Львова можуть на один тиждень поринути у студентське життя, відвідати справжні пари та поспілкуватися зі студентами й викладачами на факультеті, який для себе обрали.

«Це унікальна можливість для школярів зрозуміти, яке життя чекатиме на них вже за декілька місяців, коли вони стануть студентами Університету, ближче познайомитися зі структурою нашої Alma Mater і більше дізнатися про омріяну спеціальність, – розповідає очільниця Студентського уряду Анжеліка Кульчицька. – Упродовж тижня учні відвідуватимуть цікаві заходи на обраному факультеті – дні відкритих дверей, вечори настільних ігор, зустрічі з випускниками, квести та квізи. Координуватимуть усі ці події студенти-порадники, з якими школярі сьогодні познайомилися. Ми щиро бажаємо учням сповна насолодитися студентською атмосферою та почерпнути любов до майбутньої Alma Mater».

Додамо, що «UniWeek» триватиме у Львівському національному університеті імені Івана Франка до 28 квітня 2023 року.