Молодим вченим факультету електроніки та комп’ютерних технологій призначено стипендії Кабінету Міністрів України

16.11.2020 | 20:53

Відповідно до Постанови президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки № 6 від 6 листопада 2020 року призначено та продовжено виплату стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених.

Згідно з документом, стипендіатами Кабінету Міністрів України стали 2 науковці факультету електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету імені Івана Франка. Урядову стипендію отримуватимуть:

  • Кушлик Маркіян Олегович – кандидат фізико-математичних наук, асистент кафедри сенсорної та напівпровідникової електроніки факультету електроніки та комп’ютерних технологій;
  • Шпотюк Ярослав Олегович – кандидат фізико-математичних наук, старший науковий співробітник Науково-дослідної лабораторії НДЛ-20 сенсорики:, асистент кафедри сенсорної та напівпровідникової електроніки;

Сердечно вітаємо молодих науковців Львівського університету з вагомими науковими досягненнями та визнанням їхньої праці! Щиро бажаємо нових відкриттів і перемог задля розвитку української науки!