Міжнародний конкурс від Microsoft “The next AI Guirdians”

19.01.2020 | 19:20

 

 

Привіт-привіт! Прекрасні новини!

Запрошуємо Тебе (так, саме Тебе) та твоїх друзів до участі у міжнародному конкурсі від Microsoft “The next AI Guirdians”. Взяти участь можуть студенти, дослідники та викладачі, які бажають змінити систему освіти та розв’язати її глобальні чи локальні проблеми на основі використання технологій штучного інтелекту.

Конкурс «The next AI Guardians» — це відмінна можливість для студентів розкрити свій потенціал і застосувати з користю можливості штучного інтелекту (ШІ). Під час конкурсу всі учасники будуть вчитися, зустрічатися та обмінюватися порадами з провідними фахівцями в галузі ШІ.

Все, що для цього потрібно – це придумати вдалу ідею та зібрати команду із 4 студентів та одного наукового співробітника. Конкурс складається із 4-х етапів із фінальним гала-шоу в Будапешті.

Строки проведення конкурсу «The next AI Guardians»:

Етап 1

На цьому етапі необхідно сформувати свою команду. Ми рекомендуємо включити в неї до 4-х студентів і 1 наукового співробітника і, за можливості, професора, який буде ними керувати. Після цього необхідно зареєструватися на сайті та до 25 січня 2020 року завантажити ідею проєкту в форматі 2-3-х хвилинного відеоролика, що описує своє рішення на базі ШІ, яке змогло б розв’язати очевидні проблеми в освіті.

Етап 2

Після того, як 31 січня 2020 року буде оголошено команди, які пройшли кваліфікаційний відбір, кожна з них повинна презентувати демоверсію своєї запропонованої ідеї. На другому етапі кожна команда отримає технічний та бізнес-супровід від Microsoft. Наставники протягом усього етапу будуть виходити на відеозв’язок з командами через Teams, давати поради щодо поліпшення концепції демо для фіналу.

Етап 3

У період з 30 березня по 3 квітня 2020 року всі відібрані команди повинні будуть представити свою концепцію в програмі Teams.  8 квітня наші судді оголосять п’ять кращих команд з усього світу, які потраплять у фінал і будуть запрошені до школи AI Bootcamp в Будапешт.

Етап 4

До 26 травня команди-фіналісти повинні будуть відточити кожну деталь концепції свого проєкту та навчитися представляти її перед аудиторією, що складається з провідних фахівців у цій галузі. Фінальне гала-шоу «The Shark Tank of The next AI Guardians» пройде з 27 по 29 травня на AI Bootcamp в Будапешті, де буде обрана найкраща концепція, яка зможе поліпшити освітній процес для наступного покоління.

Мерщій об’єднуйтеся в команди та беріть участь в битві з усунення очевидних проблем в освіті за допомогою ШІ. Це шанс для вас зробити істотний внесок в освіту для майбутнього покоління.

З правильними інструментами та правильною концепцією кожна зареєстрована команда AI Guardians зможе відкрити безмежні можливості освіти для наступних поколінь.

Знайти всю необхідну інформацію про конкурс,  дізнатись про критерії відбору та про ресурси,  якими ви зможете скористатися можна  на сторінці реєстрації. Більш детальна інформація буде опублікована на офіційній сторінці у Facebook:  Microsoft AI Bootcamps та Instagram: Microsoft_AI_Bootcamps.

Якщо у вас уже є чергова грандіозна ідея, яка змінить майбутнє освіти, то цей  конкурс для вас! Вперед реєструватись!