Міжнародна програма підвищення кваліфікації з викладання онлайн у рамках міжнародного проєкту Training to Teaching Online in Wartime and After (U-train)

04.07.2023 | 14:21

Факультет електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету ім. І. Франка (Україна) та Департамент комп’ютерних та системних наук Стокгольмського університету (Швеція) пропонує восени 2023 викладачам України модульну програму підвищення кваліфікації з викладання онлайн у рамках міжнародного  проєкту Training to Teaching Online in Wartime and After (U-train), який виконується в партнерстві з ГО «Українська система дистанційного навчання» та Університетом «Хазар» (Азербайджан). 

Програма розрахована на 180 академічних годин роботи, що дорівнює 6 ECTS (Європейська кредитна трансферно-накопичувальна система).  

У програмі п’ять модулів. Перші чотири модулі включають семінари: Course design and evaluation; Methods for assessment; Wellbeing, motivation and incentives and Recent technologies, such as ChatGPT4 and other applications based on Artificial Intelligence. Вони будуть проведені з допомогою відеоконференційного звязку і розроблені як підготовка до проходження модуля 5. Course Improvement Activity (OCIA), в якому передбачено проведення досліджень і виконання проєкту з розробки окремих елементів власних онлайн курсів, причому  кожен такий проєкт можна виконувати індивідуально або в команді у співпраці з експертами проєкту U-train. 

Крім досвіду навчання, проведення досліджень в міжнародному проєкті, виконання проєкту з вдосконалення Власного курсу викладачі, які закінчать  успішно програму, отримують сертифікати. 

Три викладачі або лідери команд, які створять найкращі OCIA, братимуть участь у заключному 3-денному семінарі, який відбудеться у Стокгольмі навесні 2024 року за рахунок проєкту U-train. 

Терміни проведення програми: 12 вересня – 20 грудня 2023 року 

Попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/zjdUX2DbQ4MwHoTM6 

Орієнтаційно- інформаційна сесія відбудеться 12 вересня 2023. 

При виникненні запитань звертатись на пошту program.faculty.sup@gmail.com 

зображення
міжнар проєкт