Львівський університет – у трійці лідерів вступної кампанії

25.07.2023 | 14:44
Львівський університет – у трійці лідерів вступної кампанії

Львівський національний університет імені Івана Франка – традиційно серед лідерів вступної кампанії. Так, згідно з даними ЄДЕБО, станом на 24 липня за кількістю заяв, допущених до конкурсу, ЛНУ ім. Івана Франка посідає другу сходинку за популярністю серед абітурієнтів.

На першому місці – Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Третю позицію займає Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, а четверту – Національний авіаційний університет. П’ятірку лідерів замикає Національний університет «Львівська політехніка».

Станом на 9:00 год. 24 липня до Львівського національного університету імені Івана Франка подано понад 11 тисяч заяв. Найпопулярнішими серед абітурієнтів ЛНУ ім. Івана Франка є економічний факультет, факультет іноземних мов, юридичний факультет, факультет електроніки та компютерних технологій, факультет міжнародних відносин та філософський факультет.

Щодо найпопулярніших спеціальностей, то цьогоріч Топ-5 у Львівському університеті становлять «035 Філологія», «081 Право», «053 Психологія», «122 Комп’ютерні науки», «073 Менеджмент» та «291 Міжнародні відносини».

Нагадаємо, реєстрація заяв від вступників на бакалаврат триватиме до 18:00 год. 31 липня 2023 року. Цьогоріч вступники можуть подати у сукупності за всіма основами вступу до 5-ти заяв на місця державного або регіонального замовлення та до 20-ти заяв за всіма джерелами фінансування.