Коротко про зустріч адміністрації факультету електроніки та комп’ютерних технологій з першокурсниками-магістрами (1 курс ОС Магістр)

04.10.2022 | 16:12

3 жовтня відбулась зустріч адміністрації факультету електроніки та комп’ютерних технологій з першокурсниками-магістрами (1 курс ОС Магістр). Першим привітав студентів декан факультету електроніки та комп’ютерних технологій, доцент Фургала Юрій Михайлович. Він побажав першокурсникам-магістрам продуктивного навчання, а також розповів про нюанси освітнього процесу в магістратурі, та про поділ за кафедрами.

Також привітали магістрів заступник декана з наукової і навчально-виховної роботи, доцент Вельгош Сергій Романович, гарант освітньої програми 122 для ОС Магістр, завідувач кафедри оптоелектроніки та комп’ютерних технологій, професор Кушнір Олег Степанович та завідувач кафедри сенсорної та напівпровідникової електроніки, професор Павлик Богдан Васильович.

фото зустріч з магістрами 1 фото зустріч з магістрами 2 фото зустріч з магістрами  3 фото зустріч з магістрами  4 фото зустріч з магістрами  5 фото зустріч з магістрами  6