Конференція «Цифрова трансформація», в режимі онлайн 25-26 листопада 2020р

23.11.2020 | 15:29
      Асоціація випускників Україна-Німеччина, підтримувана Німецької службою академічних обмінів (DAAD) на кошти Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку (BMZ). Вона була ініційована консорціумом з 21 української і німецької установи з академічних кіл, політиків, суспільства і економіки. Встановлюючи активний обмін досвідом і знаннями, вона спрямована на сприяння науковому, дослідному і професійного співробітництва, а також на підтримку соціального і економічного розвитку.
    Від імені учасників асоціації ласкаво запрошуємо вас на Конференцію «Цифрова трансформація», яка відбудеться в режимі онлайн 25-26 листопада.
    Оцифровка, безсумнівно, є однією з найважливіших глобальних проблем нашого часу. Піднімаючи технічні, соціальні та етичні питання, адже воно зачіпає академічні дисципліни далеко за межами інформатики: наприклад, оцифровка має юридичні та економічні наслідки, сприяла появі нової академічної області цифрових гуманітарних наук і в даний час революціонізує дані досліджень в природній і життєвій областях науки. В ході заходу українські та німецькі вчені представлять свої останні ідеї про різні аспекти поточних процесів оцифровки і їх вплив на науку і суспільство.
Участь безкоштовна.
Реєстрація доступна ще сьогодні та завтра за цим посиланням.
Ми з нетерпінням чекаємо цікавих дискусій та плідної обміну досвідом.
Програму події можна переглянути тут.