Колеги із Массачусетського Технологічного Інституту (Massachusetts Institute of Technology) відвідали Львівський університет

10.08.2022 | 15:31

Усі випадковості – не випадкові. Так можна сказати з про початок співпраці Львівського університету з Массачусетським Технологічним Інститутом (Massachusetts Institute of Technology). Ще зовсім недавно за посередництва директорки Програми імені Фулбрайта в Україні (Fulbright Program in Ukraine) та Інституту Міжнародної Освіти (Institute of International Education) Jessica Zychowicz представники нашого Університету мали перше онлайн-знайомство із  Менеджеркою альянсу Управління стратегічних альянсів і трансферу технологій Массачусетського технологічного інституту Джулією Кухаренко  та Заступником директора з управління альянсом Массачусетського технологічного інституту Майклом Леськівим, а вже в п‘ятницю наші нові колеги очно відвідали Львівський національний університет імені Івана Франка.

День був багатий на зустрічі, тож наші гості відвідали факультет електроніки та комп’ютерних технологій, де їх зустріли декан факультету  Юрій Фургала, заступник декана Андрій Лучечко, завідувач кафедри радіофізики та комп’ютерних технологій Іван Карбовник та завідувач кафедри системного проєктування Шувар Роман. Кожен із доповідачів представив досягнення факультету електроніки та комп’ютерних технологій, ознайомив слухачів із проєктами, які щороку організовує Львівський університет, зокрема DES (Data Engineering and Security) та Summer Schools of AIT (Artificial Intelligence Technology). Варто додати, що спікери згадали напрямки, за якими наш навчальний заклад здійснює підготовку ІТ-спеціалістів, а також закцентували на тому, що це є найбільш затребувані та актуальні знання, які цінують не лише в Україні, а й  в цілому світі.

фото з пердставника масачусетського університету

 

Більше інформації та фото можна знайти за посиланням.