Хакатон “Empowering Women – Estonia 100 Edition” 2-4 листопада 2018 р. у Львові

17.10.2018 | 23:23

2-4 листопада, 2018 N-iX HQ – Garage48 і Archimedes Foundation повертаються до Львова з Empowering Women – Estonia 100 Edition – хакатоном, який надихне жінок йти шляхом підприємництва!

Приготуйтесь до 48 годин веселощів: кодити, будувати, дизайнити, робити маркетинг і думати без обмежень! Якщо ви готові вийти за рамки, зустріти однодумців і отримати натхнення, цей захід саме для вас!

Команди формуватимуться прямо на місці навколо найкращих ідей (тож, будь ласка, не хвилюйтесь, якщо не маєте ідеї – ви зможете долучитися до реалізації будь-якої, котра вам сподобається!) 48 годин після формування команд будуть наповнені енергією бурхливої атмосфери хакатону, творчих ідей і відданої праці. Все заради того, щоб вчасно зробити з ідеї робочий прототип. Всі команди можуть розраховувати на підтримку місцевих і зарубіжних менторів, до яких можна буде звернутись за порадою: Ragnar Sass, Andrew Pavliv, Jaanika Merilo, Kris Kosyk, Kristina Lillemets, Eva-Maria Kangro та багато інших!

Всі готові прототипи/застосунки/платформи будуть презентовані в неділю на фіналі, і найкращі команди одержать винагороди, дадючи змогу продовжити розробку своєї ідеї далі!

Сайт заходу та інші деталі: http://garage48.ee/events/empowering-women-estonia-100-edition

Реєстрація і квитки: http://bit.ly/2IOarm8

Знижка 50% для перших 50 студентів – student@garage48lviv

Детальніше (PDF)

Press Release (PDF)