Кафедра фізичної та біомедичної електроніки факультету електроніки та комп’ютерних технологій розпочинає співпрацю з ІТ-компанією Radency

12.12.2023 | 16:22

Radency, сервісна компанія з розробки програмного забезпечення, приєдналася до Львівського ІТ Кластера у 2022 році. Компанія будує команди для технологічних компаній, що базуються в Європі та США.

Radency була заснована двома досвідченими ІТ-керівниками у 2020 році, за перші 18 місяців команда зросла до 50 людей. Завдяки дуже вибірковому підходу до найму, Radency користується довірою клієнтів, серед яких колишні технічні керівники Twilio, Stripe і Amazon. У власному навчальному та сертифікаційному центрі компанія допомагає сотням талановитих інженерів вдосконалювати свої навички та просуватися в кар’єрі.

Колектив кафедри фізичної та біомедичної електроніки факультету електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету імені Івана Франка висловлює щиру вдячність та подяку ІТ компанії Radency за передані 10 комплектів ПК (системний блок, монітор, клавіатура, миша) для навчання студентів спеціальностей 171 – Електроніка освітньої програми “Електроніка та комп’ютерні системи” та 176 – Мікро- та наносистемна техніка освітньої програми “Сенсорні та діагностичні електронні системи”.
Ваша підтримка є надзвичайно важливою допомогою для покращення навчального процесу.
Щиро дякуємо за вашу допомогу!
Сайт компанії:
фото Раденсі