Говоримо про 153 спеціальність – “Мікро- та наносистемна техніка”

04.08.2020 | 10:04

Привіт усім, хто цікавиться життям факультету!
Сьогодні ми поговоримо про одну з спеціальностей, а саме 153 – “Мікро- та наносистемна техніка” Sensor and Analitycal Systems LNU. Багатьох,а особливо вступників, напевно, цікавить те, чого будуть навчати та куди після навчання можна буде піти працювати.
Випускники факультету електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю 153 «Мікро- та наносистемна техніка» освітньо-професійної програми «Сенсорні та діагностичні електронні системи» будуть підготовлені в напрямках сенсорики, біомедичної електроніки, валідації і тестування для проектування та розробки технічних систем різного призначення. Знання в галузі тестування програмного забезпечення і діагностування електронних систем, вміння проектувати електронні системи, включаючи сенсорні та біомедичні, навички роботи з комп’ютерними мережами, базами даних тощо для вирішення інженерних задач дозволяє силами випускників освітньо-професійної програми «Сенсорні та діагностичні електронні системи» проектувати, розробляти, тестувати і підтримувати протягом життєвого циклу рішення в галузях Інтернету речей (оцінка основних сенсорів для IoT, передача і обробка сигналів сенсорів), вбудованих систем (Embedded-розробники), електронних систем різного призначення (Automotive, Biomedicine), мікропроцесорної техніки, тощо.
А щоб дізнатись більше переходьте на сторінку спеціальності а Facebook Sensor and Analitycal Systems LNU або на сайт цієї ж спеціальності https://saslvivua.com.