День відкритих дверей Факультету електроніки та комп’ютерних технологій (компанії -учасники)

04.02.2022 | 16:43

Щоб твій ДВД на факультеті електроніки та комп’ютерних технологій був незабутнім, ми запросили на зустріч потенційних роботодавців – представників ІТ-компаній 🤫😱

SoftServe – компанія, яка вже впродовж декількох років бере активну участь у розвитку Університету: удосконалення освітніх програм, відкриття лабораторії робототехніки, участь у зимових та літніх школах для студентів, вже традиційний захід “Franko IT Day”. Також саме завдяки сприянню SoftServe сьогодні факультет має дуальну освітню програму 122 – Комп’ютерні науки.

GlobalLogic — компанія-лідер у сфері послуг із розробки цифрових продуктів, центральний офіс якої знаходиться в Кремнієвій долині у США, а інжинірингові та дизайн-центри є по всьому світу. Спільно з ЛНУ ім. Івана Франка GlobalLogic відкрила лабораторію програмної інженерії «High Performance Computing i Software Engineering», завдяки чому понад 800 студентів факультету електроніки та комп’ютерних технологій можуть практикуватися, використовуючи сучасне обладнання й найновіше програмне забезпечення.

Sigma Software – це компанія, яка надає високоякісні послуги з розробки програмного забезпечення клієнтам у багатьох секторах: уряд, телекомунікації, ЗМІ, реклама, аерокосмічна галузь, автомобільна промисловість, ігрова промисловість, банківські та фінансові послуги, нерухомість, туризм та розваги. Sigma Softwere є багаторазовим партнером ІТ-починань факультету та Університету загалом під час DES, Open IT Day та інших подій.

Реєстрація на День відкритих дверей – перший крок до успішної кар’єри в ІТ-сфері 😎

Будь крутим – реєструйся за покликанням https://forms.gle/JZajGjFTNTbB4P6B7