Декілька новинок до Franko IT Day

26.04.2020 | 22:51

Як визначити, скільки вашій дівчині років і чи дівчина вона взагалі? Які технології необхідно використати?
Все це та навіть більше ви зможете почути у доповіді «Технології машиного навчання. Система розпізнавання віку та статі» від Каськуна Олега.

А для тих, хто справді цікавиться електронікою та схемотехнікою, Олег Сапіга підготував доповідь про GreenPAK Designer development software, що не вимагає знання жодної мови програмування чи компілятора для того, щоб працювати з цим програмним забезпеченням на повну. 

Також  спеціально до Franko IT Day в нашого факультету з‘явилась AR-маска в Instagram!
Якщо ти досі не вирішив, в якому напрямку хочеш розвиватись – можливо, вона зможе тобі допомогти, адже маска називається “Хто ти в IT?”
Переходь у профіль факультету в Instagram та спробуй її перший!

І, якщо Ви ще не зареєструвалися, то Run, Forest, run!
І щоб тримати Вас в курсі усіх подій та можливих змін, ми поспішаємо презентувати розроблений спеціально для Вас сайт – https://frankoitday.lviv.ua
Тому переходьте за посиланням, додавайте сайт в закладки, і найголовніше – мийте руки з милом, носіть маску та stay at home.

Як відомо, цьогорічний весняний Franko IT Day пройде у онлайн режимі. Проте, як завжди, щоб отримати можливість відвідати Zoom конференцію, потрібно заповнити формочку реєстрації за посиланням .

А якщо хочеш більше деталей то завітай на нашу сторінку у ФБ Факультет електроніки та комп’ютерних технологій ЛНУ імені Івана Франка 

Або на сторінку події, також у ФБ Franko It Day Spring 2020 (Online).

Також є наш Telegram канал. Та Instagram сторінка.

Переходь за посиланнями! Будь в курсі всіх подій)