«Батл інновацій» – новий етап для «Startup Battle»

21.12.2020 | 12:30

Привіт всім! Пам’ятаєте, нещодавно проводилась on-line конференція «Startup Battle», де 13 команд представили свої проекти-інновації.  Тоді в переліку ідей були: автоматичний збирач сміття, ідеальний планер, розумний бейдж та навіть окуляри, що бачать правду.

Цьогоріч ми пішли далі та провели схожу конференцію для аспірантів 2 року навчання та для студентів, що навчаються на 122 спеціальності «Комп’ютерні науки» (ОС «Магістр» ). Вона проходила в рамках курсу науково-інноваційної діяльності. Ця on-line конференція має назву  «Батл інновацій» і знаходиться вона на кардинально вищому рівні ніж «Startup Battle». А все це тому, що такі молоді науковці зовсім по-іншому відносяться до поставленої перед собою проблеми. Вони ретельно досліджують її, обдумують варіанти вирішення та можливості реалізації своєї ідеї на практиці.

Те, які проблеми ставили перед собою учасники конференції можна переглянути на доданих фото.

Також аспірантам було запропоновано пройти опитування, що стосувалося даного курсу та події. І узагальнивши їхні відповіді можна сказати, що курс був надзвичайно корисним, він дозволив систематизувати знання та зібрати всі компоненти стартапу в одне портфоліо документів. Це і було метою курсу – зробити їх здатними розуміти потребу і ставити задачу, знаходити рішення і валідувати його, розробляти бізнес модель для стартапу  і презентувати її потенційним інвесторам.