Баскетбольна команда Університету перемогла у Чемпіонаті міста Львова

21.11.2020 | 09:27

19 листопада 2020 року у спортивному комплексі «Погулянка» відбувся фінал Чемпіонату міста Львова (Бізнес-ліги Львова) з баскетболу. У головному матчі сезону зустрілися команди, які упродовж року демонстрували найбільш яскраву гру, – «SoftServe» та «ЛНУ ім. Івана Франка – Intellias».

Команда студентів Львівського університету під керівництвом старшого викладача кафедри фізичного виховання та спорту Степана Матули заволоділа ініціативою уже зі старту поєдинку. Як результат, після третьої чверті університетська команда перемагала із дуже переконливим рахунком – 63:36. Під час завершальної десятихвилинки суперникам студентів таки вдалося перехопити ініціативу, але це уже ніяк не могло вплинути на загальний перебіг матчу. У підсумку фінальний поєдинок сезону завершився з рахунком 73:58 на користь «ЛНУ ім. Івана Франка – Intellias».

Тренер команди Степан Матула зазначає, що упродовж двох попередніх сезонів команда Університету виборювала бронзові нагороди, а тому після подолання цьогорічного півфіналу студенти Університету були максимально націлені на перемогу.

До складу команди входять студенти факультету електроніки та комп’ютерних технологій, географічного, юридичного, економічного, механіко-математичного факультетів, а також факультету управління фінансами та бізнесу.

Щиро вітаємо команду Львівського університету з довгоочікуваною перемогою, яка була здобута в поєднанні з видовищними іграми під час всього сезону! Бажаємо подальших спортивних досягнень!