28 листопада 2019 р.  на факультеті електроніки та комп’ютерних технологій відбулась презентація Всеукраїнського фестивалю інженерних талантів «FUTURE OF UKRAINE 2020»

04.12.2019 | 01:18

Днями, а якщо бути точним, то 28 листопада,  на факультеті електроніки та комп’ютерних технологій відбулась презентація Всеукраїнського фестивалю інженерних талантів «FUTURE OF UKRAINE 2020».  Якщо, ти був присутній на презентації, то ти знаєш, що робити далі, а якщо ж ти пропустив цю подію, тоді не хвилюйся, зараз все розкажемо.

Якщо ти студент і хочеш зробити своє життя цікавішим, а також хочеш спробувати себе у чомусь дійсно масштабному? Тобі подобається вирішувати нестандартні технічні задачі? Чи, можливо, ти не можеш спокійно робити щось, поки не зрозумієш механізм роботи? Добре володієш англійською мовою? І прагнеш на власні очі побачити заводи компанії Boeing у США? Тоді ця пропозиція саме для тебе!

Асоціація ректорів вищих технічних навчальних закладів України разом з Благодійною організацією «Благодійний Фонд імені Святого Володимира» пропонують тобі взяти участь у Всеукраїнському фестивалі інженерних талантів 2020. Такий фестиваль проводиться не вперше. Тому, якщо ти хочеш дізнатися більше – переходь за посиланням stvf.org.ua. Там є вся інформація про попередні фестивалі.

А безпосередньо почути враження про подію ти зможеш в учасника цієї програми Olena Vol, яка є однією з переможців Future of Ukrane 2019, і навчається на  механіко-математичному факультеті.

Беручи участь, ти отримаєш не тільки досвід та нові знайомства, але ще в тебе буде змога проявити себе у командному проекті. І, звичайно, це не все, що ти можеш отримати.

Найцікавіше: переможці конкурсу мають чудову змогу відправитися у подорож до заводів Boeing, які знаходяться у США!

У разі виникнення додаткових питань звертайтеся до організаторів за електронною адресою info@stvf.org.ua та приєднуйтесь у соціальних мережах за посиланнями:

Facebook – /FutureOfUkraine

Telegram – t.me/stvladimirfund

Instagram – @stvladimirfund

Реєстрація триває до 25.01.2020р.