23 березня о 16:30 відбудеться Шевченківський вечір. Слово пам’яті Василя Стуса (1938 – 1985).

20.03.2023 | 17:27

Шевченківський вечір – щорічний захід, присвячений життю та творчому внеску велетня української літератури – Тараса Шевченка. Цього року захід відбудеться 23 березня о 16:30 в ауд №1 та буде організований командою відданих волонтерів-студентів під керівництвом багаторічного організатора – доцента кафедри радіофізики та комп’ютерних технологій Хвищуна Івана Олександровича, які наполегливо працювали, щоб забезпечити успіх вечора.

Окрім вшанування пам’яті Тараса Григоровича Шевченка ми також вшануємо ще одного велетня української літератури – Василя Стуса.

Окрім поетичних читань, на вечорі також прозвучать музичні виступи, зокрема традиційні українські народні пісні та класичні твори. Також відбудеться виставка книг. Під час заходу присутні матимуть можливість поспілкуватися з організаторами та іншими гостями, поділитися власними думками та міркуваннями про життя та творчість Тараса Шевченка та Василя Стуса.

Загалом вечір пам’яті Тараса Шевченка та Василя Стуса обіцяє стати зворушливою та надихаючою даниною пам’яті двом найбільшим іконам української культури. Незалежно від того, чи є ви давнім поціновувачем їхньої творчості, чи просто хочете дізнатися більше про українську літературу та культуру, цей захід не можна пропустити.

зображення Шевченківський вечір 2023 афіша