20 лютого 2020 року відбулися звітно-виборні збори профспілкової організації працівників факультету електроніки та комп’ютерних технологій

26.02.2020 | 13:02

20 лютого 2020 року відбулися звітно-виборні збори профспілкової організації працівників факультету електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету імені Івана Франка.

Зі звітом про діяльність профспілкової організації факультету у 2015-2020 рр. виступив голова профспілкової організації, асистент кафедри радіоелектронних і комп’ютерних систем Олександр Футей. Спілчани факультету затвердили звіт Олександра Володимировича, а його роботу на посаді схвалили.

Перед присутніми також виступили декан факультету електроніки та комп’ютерних технологій Юрій Фургала та в.о. голови Первинної профспілкової організації працівників Університету Юліан Бек.

Одноголосним рішенням учасників зборів Олександра Футея знову обрали головою профспілки працівників факультету.

Відповідно до порядку денного серед членів профспілки також обрали делегатів на ХХI звітно-виборну конференцію Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка від факультету електроніки та комп’ютерних технологій.