18 грудня 2019 року на кафедрі системного проектування факультету електроніки та комп’ютерних технологій, за сприяння компанії Microsoft відбувся семінар “Artificial Intelligence in Real Life”

19.12.2019 | 16:26

Буквально вчора, 18 грудня 2019 року на кафедрі системного проектування, що на факультеті електроніки та комп’ютерних технологій, за сприяння компанії Microsoft відбувся семінар “Artificial Intelligence in Real Life”

Разом зі спікерами Microsoft Ukraine та ERC Solutions and Projects Distribution, студенти занурилися в сучасні тренди, про які потрібно знати майбутнім спеціалістам в ІТ сфері. А саме було розглянуто актуальні питання хмарних сервісів, трансформації та тенденцій в освіті та відбулося детальне обговорення питань розвитку штучного інтелекту.

Головний спікер – Олександр Краковецький, CEO DevRain, PhD., Microsoft Regional Director, Microsoft AI Most Valuable Professional.

Щиро дякуємо Microsoft Ukraine, ERC Solutions and Projects Distribution та Олександр Краковецький, за актуальну інформацію та можливість досягти більшого! Окрема подяка Szkocka restaurant&bar за цікаве та смачне доповнення семінару!