Відбулось відкриття Лабораторії AI Technologies

28.02.2023 | 14:44

З радістю повідомляємо, що наш Факультет електроніки та комп’ютерних технологій Львівського університету відкрив нову лабораторію Технологій штучного інтелекту, що обладнана сучасними пристроями та програмним забезпеченням. Відкриття лабораторії стало можливим завдяки спільному зусиллю керівництва Факультету електроніки та комп’ютерних технологій Львівського університету та ІТ компанії ELEKS.

На зустрічі з нагоди відкриття лабораторії були присутні представники вищого керівництва Університету, компанії ELEKS, Факультету електроніки та комп’ютерних технологій та представники облдержадміністрації. У своїх виступах вони відзначили важливість створення такої лабораторії для розвитку науки та вирішення практичних завдань в галузі штучного інтелекту.

Учасники зустрічі зазначили, що лабораторія зможе проводити наукові дослідження у сфері розробки алгоритмів машинного навчання, комп’ютерного зору та обробки природних мов. Також, вона буде використовуватися для практичних занять та проведення проектів у галузі штучного інтелекту для студентів факультету.

Відкриття лабораторії стало важливим кроком для Факультету та Львівського університету в розвитку наукових напрямків, що мають безпосереднє застосування в промисловості та повсякденному житті. Ми віримо, що наша лабораторія стане місцем, де знаходитимуться нові ідеї та здійснюватимуться інноваційні рішення в галузі штучного інтелекту.

Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 1 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 2 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 3 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 4 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 5 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 6 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 7 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 8 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 9 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 11 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 10 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 12 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 13 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 14 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 15 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 16 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 17 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 20 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 18 Фото відкриття лабораторії ЕЛЕКС 19