Вчена рада факультету обрала деканом Фургалу Юрія Михайловича

22.02.2019 | 13:03

21 лютого 2019 року відбулося засідання Вченої ради факультету електроніки та комп’ютерних технологій, під час якого члени Вченої ради обрали декана. Програми розвитку факультету представили доцент кафедри оптоелектроніки та інформаційних технологій Юрій Фургала і доцент кафедри сенсорної та напівпровідникової електроніки Андрій Лучечко.

Після представлення та обговорення програм кандидатів відбулося таємне голосування. Більшістю голосів на посаду декана факультету електроніки та комп’ютерних технологій Вчена рада обрала Юрія Фургалу.

Новообраний очільник факультету зазначив, що «навчальний процес, як основна компонента освітньої діяльності, має бути спрямованим на формування високоосвіченої людини з широким кругозором, глибокими знаннями та сформованими навичками в обраному фахові. Основною ознакою факультетської освіти повинна бути її висока якість».

«Освіта і наука є нероздільними сутностями. Лише за наявності потужного наукового підґрунтя можлива якісна освіта, а освіта, у свою чергу, стимулює до пошуку та творення нового. Поєднати ці два основні види діяльності є однією із основних задач у діяльності нашого факультету», – зазначив також Юрій Фургала.

Щиро вітаємо Юрія Михайловича із обранням на посаду декана і бажаємо успішної реалізації програми розвитку факультету електроніки та комп’ютерних технологій.