Говоримо про 122 спеціальність – “Комп’ютерні науки”

06.08.2020 | 10:35

Факультет електроніки та комп’ютерних технологій розпочинає набір абітурієнтів на навчання з елементами дуальної освіти – у рамках освітньої програми Комп’ютерні науки (Computer Science). Студентам уже з першого курсу проводитимуть практичні заняття експерти та фахівці ІТ-компанії SoftServe.

Computer Science – збалансована освітня програма, що охоплює основні аспекти розробки програмного забезпечення, функціонування апаратного забезпечення та комп’ютерних систем є вкрай затребуваною сьогодні на ринку IT. Освітня програма розроблялася фахівцями ІТ-індустрії, які сьогодні зацікавлені у впровадженні актуальних новітніх дисциплін на факультеті електроніки та комп’ютерних технологій Львівського університету.

Студентам освітньої програми Computer Science випадає унікальна нагода проходити практичну підготовку в ІТ-компанії SoftServe та працювати над реальними проєктами, адже процес навчання трансформується у дуальну форму. Початок спільної підготовки студентів разом з компанією SoftServe – це черговий етап удосконалення для наближення вмінь та навичок студентів до потреб сучасної ІТ індустрії.

Дізнавайтесь більше про шлях студента з дуальною освітою 👉 https://hubs.ly/Q01dwR7M0

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах https://www.facebook.com/cs.electronics.lnu/ та cs.electronics.lnu

Буклет програми

2 червня 2022 року на факультеті відбувся День відкритих дверей, майбутні студенти мали змогу дізнатись майже все про омріяний факультет.

Запис події можна переглянути за посиланням. https://youtu.be/5eXr4sqPCsY

Детальніше про вступ 2022 https://admission.lnu.edu.ua/  та  https://admission.lnu.edu.ua/specialization/computer-sciences/